-Welkom-

We kunnen een heel mooi en lang verhaal vertellen over MaMa Kelly, maar dat doen we niet…

Kom gewoon langs en ervaar MaMa Kelly. Wij vertellen geen ingewikkelde verhalen. Wij hebben geen ingewikkelde menukaart: Het is óf kip óf kreeft. Simple as that! Ok, natuurlijk hebben we ook een paar heerlijke steaks op de kaart staan en serveren we o.a. een heerlijke vegetarische risotto. En ja, het klopt inderdaad dat we met een 2 meter lange houtskoolgrill werken en dat al onze leveranciers puur op kwaliteit zijn gekozen en niet op prijs zijn geselecteerd… Maar voor de rest zijn we heel gewoon gebleven.

Kip & Kreeft

Onze kaart is eigenlijk heel simpel. Bij MaMa eet je of kip, of kreeft. Natuurlijk hebben we naast deze signature gerechten nog veel meer keuze, maar als je MaMa optimaal wilt ervaren, kies je voor onze Franse boerenlandkip of een prachtige kreeft. We serveren allebei onze specialiteiten op vier verschillende manieren. Van klassiek tot aan extra spicy. Bekijk onze menukaart voor de verschillende opties.

Nu krijgen we nog dagelijks gasten over de vloer die kennis willen maken met het eten van kreeft. Of die zich afvragen hoe ze nu het beste kunnen genieten van zo’n hele kip uit de rotisserie. Daarom hebben we met onze executive chef IJsbrant Willbrenninck een aantal filmpjes opgenomen waarin hij op geheel eigen wijze de do’s en don’ts uitlegt.

MaMa’s Gourmet Market

MaMa’s Gourmet Market is een Bourgondische Sunday Brunch die op verschillende momenten in het jaar plaatsvindt. Gasten kunnen van 12.00 tot 16.00 uur onbeperkt genieten van allerlei verschillende gerechten die worden geserveerd vanaf diverse foodcourts. Er is entertainment aanwezig voor jong en oud, en bij mooi weer verhuizen we alles net zo makkelijk naar ons zonovergoten terras! 

Houd de website in de gaten voor de eerstvolgende MaMa’s Gourmet Market. En schuif aan voor een overdaad aan lekkers. Gezelligheid. En natuurlijk mooie en verse producten. Voor een foodprijs van 29,50 euro voor volwassenen, en 12,50 euro voor kids van 2 tot en met 12 jaar.

 

Nieuws & Media

 -Father’s Day-

Zondag 16 juni zet MaMa alle papa’s in het zonnetje met een Bourgondische brunch. Lees verder…

-Klup Kelly-

Eerste Pinksterdag staat bij MaMa synoniem voor partytime. Lees verder…

 -Mother’s Day-

Op 12 mei, één van MaMa’s favoriete dagen, zetten we onze eigen mama’s in het zonnetje!  Lees verder…

Groepen

Met z’n 2-en bij MaMa eten of kom gezellig met een groep. MaMa zou MaMa niet zijn als niet iedereen kan aanschuiven.

Voor gezelschappen vanaf 10 personen gebruiken wij een iets andere menukaart, dit om de snelheid en kwaliteit van onze gerechten te kunnen garanderen. U kunt een groepsaanvraag doen via het reserveringsformulier of door een mail te sturen naar denhaag@mama-kelly.nl.

Menu

Lunch »

Reserveer

Makkelijk en snel reserveren doe je bij MaMa Kelly online. Jouw aanvraag (gebruik hiervoor de rode reserveerbutton) komt rechtstreeks binnen in ons systeem. Nadat de aanvraag is geaccordeerd, ontvang je keurig een mailtje met een bevestiging.

Goed om te weten: eventueel opgegeven voorkeuren voor een bepaalde tafel of ruimte zijn altijd onder voorbehoud. Online reserveringen kunnen tot 3 uur van te voren worden gemaakt. Wanneer je last minute besluit om te komen genieten van en bij MaMa Kelly, kun je ons altijd telefonisch bereiken op 070-217 05 46.

-MaMa’s Insta-